Ledig stilling hos Økonomiforbundet

Publisert: 28.10.2016 10:34

Økonomiforbundet søker en kreativ og uredd person, som er dyktig innen kommunikasjon og formidling.

Vår kommunikasjons- og markedsrådgiver skal ut i permisjon, søker vi etter en kreativ og uredd person, som er dyktig innen kommunikasjon og formidling. Vikariatet har oppstart mars 2017 med varighet frem til august 2018.

Stillingen byr på spennende oppgaver og ansvarsområder i en sammensveiset avdeling, med godt arbeidsmiljø.

Som kommunikasjons- og markedsrådgiver har man følgende hovedansvar:

• Redaktøransvar for medlems- og fagblad med 7 utgivelser i året
  • Skrive relevante artikler
  • Ansvar for drift og utvikling av, og publisering på hjemmesider og sosiale medier
  • Medlemsverving og salg av tjenester
  • Muntlig og skriftlig kommunikasjon med medlemmer og samarbeidspartnere
  • Representasjonsoppgaver tilknyttet blant annet kursavvikling, messeaktivitet og reisevirksomhet
  • Følge opp eksisterende annonsekunder, samt kontakte potensielle kunder, for å sikre fremtidig annonsesalg
  • Ansvar for utarbeidelse av pressemeldinger

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

• Utdanning innen journalistikk eller markedskommunikasjon, er en fordel men ikke et krav.
  • Er utadvendt og setter din stolthet i å skrive de gode sakene og er vant til å forholde deg til frister
  • Fører en god penn og ser viktigheten av at de digitale plattformene kontinuerlig er oppdatert
  • Har en lun fremtoning som vekker tillit.
  • Er selvgående og evner å drive dagen selv
  • Kjennskap og/eller erfaring fra organisasjons- og fagforeningsarbeid er en fordel, men ikke et krav

I samarbeid med Økonomiforbundet tilbyr vi:

• Et spennende vikariat med varierte oppgaver og en viktig funksjon
  • Fleksibel og selvstendig arbeidsdag
  • Et godt arbeidsmiljø, som er opptatt av å spille hverandre gode
  • Konkurransedyktige betingelser, ordnede arbeidsforhold og etablerte ordninger

Send søknad og CV til hanne@christianiapersonell.no
Spørsmål om stillingen kan rettes til Hanne Kristensen på telefon 91881313

Om arbeidsgiveren

Christiania Personell Hamar er et vikar- og rekrutteringsbyrå med arbeidsområde Hedmark og Oppland. Vi holder til i hyggelige lokaler i Parkgata 31 i Hamar. Siden etableringen av Christiania Personell i Oslo i 1998 har våre resultatskapende bemanninger sikret oss tette og langvarige kundeforhold. Vi er kjent for høye krav, raske tilbakemeldinger og grundig oppfølging av kunder og kandidater.

gullmann med ropert