LKA-regionsmøte i Negotia

Publisert: 17.01.2018 11:27

Årets regionsmøte for de landsomfattende konsernavdelingene (LKA) i Negotia arrangeres 6. - 7. april.

Årets regionsmøte arrangeres på  Quality Airport Hotel Gardermoen. I år er det Felleskjøpet Agri som er vertsavdeling for møtet.

Tidspunktet er 6. - 7. april.

Økonomiforbundets tilknytning til Negotia sikrer oss plass til 13 representanter på LKA-regionsmøtet. En av disse plassene er reservert til en representant under 35 år (ung-representant). Økonomiforbundet er den største avdelingen i LKA.

På regionsmøtene diskuteres aktuelle saker som er viktige for medlemmene i Negotia.

På agendaen for dette møtet står:

• Medbestemmelse og bedriftsdemokrati
  • Tariff, AFP og kompetanse
  • Maktforhold på arbeidsplassen
  • Landsmøtesyklus i Negotia (utvalgsarbeid)

Dette er en spennende arema å være deltaker på og man lærer mye om både organisasjonslivet i Negotia og om aktuelle saker for forbundet. Her får man også muligheten til å bli bedre kjent med andre representanter fra både Økonomiforbundet og andre konsernavdelinger i Negotia.

Har du lyst til å delta? Send en e-post til post@okonomiforbundet.no og meld din interesse.