Lær mer om ansattes rettigheter!

Publisert: 23.04.2018 13:11

På dette kurset for kontortillitsvalgte på Kringler Gjestegård 14. og 15. juni, står denne blide gjengen for maten.

Økonomiforbundet arrangerer årlig et nasjonalt kurs for kontortillitsvalgte. Kurset passer også for deg som er fagforeningsmedlem, men ikke har et verv.

I 2018 er samlingen 14. og 15. juni, på Kringler Gjestegård, like ved Gardermoen.

Kurset varer fra lunsj til lunsj.

Dette er kurset for kontortillitsvalgte og enkeltmedlemmer i Økonomiforbundet som vil lære mer om rettigheter og plikter i arbeidsforholdet.

Vi fokuserer på tema fra Arbeidsmiljøloven, tariffavtalene og tariffoppgjøret som vi vet er relevante for dere i regnskapsbransjen.

På denne samlingen vil du garantert treffe mange erfarne og flinke tillitsvalgte som har verdifull erfaring knyttet til det å være kontortillitsvalgt på et regnskapskontor.

Kurset passer også for deg som er fagforeningsmedlem, men ikke har et verv per i dag. Kanskje nettopp du skal bli kontortillitsvalgt på ditt kontor?

Kurset arrangeres sammen med fylkesledersamlingen i Økonomiforbundet, og vil ha både felles og separate sesjoner.

Reise, opphold og eventuell tapt arbeidsfortjeneste dekkes av Økonomiforbundet.

Vi har et begrenset antall plasser, derfor bør du være rask med påmelding: post@okonomiforbundet.no.