Kredin

 Final Logo kredin

Medlemsfordel for Økonomiforbundets bransjemedlemmer på Kredin.no 

Kredin er et nettbasert inhouse purre- og inkassosystem som gir full kontroll til deg og dine kunder. Kreditor beholder hele hovedstolen pluss alle renter og gebyrer som påløper, og alle betalinger går direkte til kreditors egen konto. 

Løsningen kan brukes som en komplett purre- og inkassotjeneste, alternativt som en ren inkassoløsning etter egne purringer.  

Kredin har skybaserte integrasjoner med 24sevenoffice, Poweroffice, Tripletex og Visma eAccounting, samt filimport fra en rekke forskjellige serverbaserte regnskapssystemer. Det er også funksjonalitet for automatisert import av innbetalinger med KID fra Nets. 


Systemet benytter "advokatenes inkassometode" som lar deg hoppe over lang saksbehandling hos inkassobyrå og istedenfor gå direkte til namsmann/lensmann dersom skyldner ikke betaler varsel som sendes. Dette er kjent som Norges raskeste inkassometode.

Merk: Medlemsavtalen er under reforhandling. Per d.d. får Økonomiforbundets medlemmer en gratis SØLV-avtale til sitt eget regnskapskontor, og rabatter etter avtale på årsavtaler for sine klienter. 

Se ordinære priser og vilkår her: https://kredin.no/priser-kredin/
Se hva eksisterende brukere av systemet mener: https://kredin.no/referanser-kredin/

Løsningen kan prøves gratis og uten forpliktelser ved å opprette en demokonto på nettsiden. 

Kontaktperson hos Kredin AS er daglig leder Martin Larsen, som kan nås på tlf. 40167552.

Les mer, og prøv gratis på: https://kredin.no 

 


Del på facebook