Kredin

 Final Logo kredin

Økonomiforbundets medlemsfordel: Automatiser Norges raskeste inkassometode med Kredin.no

Kredin er et automatisert fullverdig purre- og inkassosystem som benytter direkte inkasso for raskere inndrivelse enn inkassobyråene. Stadig flere regnskapsførere og bedriftsledere får øynene opp for denne geniale innkrevingsmetoden, og antall (svært fornøyde!) kunder vokser jevnt og trutt.

Systemet benytter "advokatenes inkassometode" som lar deg hoppe over lang saksbehandling hos inkassobyrå og istedenfor gå direkte til namsmann/lensmann dersom skyldner ikke betaler varsel som sendes av systemet. Dette er kjent som Norges raskeste inkassometode.

Løsningen har toveis integrasjon med de aller fleste regnskapssystemer, slik at åpne poster, betalinger og kreditnotaer kan hentes/speiles fortløpende.

Som kunde bestemmer du selv hva slags grad av automatikk du ønsker på inndrivelsen av utestående. Auto-Pilot funksjonen lar deg som kunde definere opp ønsket saksløp, og deretter skru på automatikk, slik at systemet gjør jobben for deg.

Med Kredin som verktøy, har du full kontroll på utestående for deg og dine kunder, og vesentlig mer fleksibilitet enn ved bruk av tradisjonelt inkassobyrå.

Det er ingen suksesshonorarer, kostnader for å trekke saker, provisjon av hovedstolen ved overvåkning eller liknende skjulte kostnader.

Kreditor beholder hele hovedstolen pluss alle renter og gebyrer som påløper, og alle betalinger går direkte til kreditors egen konto. 

Løsningen kan brukes som en komplett purre- og inkassotjeneste, alternativt som en ren inkassoløsning etter egne purringer.  

Kredin har er integrert mot 24sevenoffice, Poweroffice, Tripletex, Visma.NET, Visma Business og Visma eAccounting, Agro, Duett, Uni Micro, Uni Economy, samt en rekke forskjellige serverbaserte regnskapssystemer. 

Som medlem i Økonomiforbundet får du gratis etablering og oppstart i Kredin, med en svært gunstig rabattert fastprisavtale på bruk av løsningen for deg og dine klienter.

Kontaktperson hos Kredin AS er daglig leder Martin Larsen, som kan nås på tlf. 401 67 552 eller martin@kredin.no. Ta gjerne kontakt med han ved spørsmål, eller dersom det ønskes en uforpliktende presentasjon/demo.

Les mer, og opprett gratis konto: https://kredin.no 

 


Del på facebook