Ny bransjefordel - Regnskapsfører informerer

Publisert: 19.04.2016

Økonomiforbundet lanserer "Regnskapsfører informerer". Dette er et nyhetsbrev som våre bransjemedlemmer kan sende til sine kunder.

Ny bransjefordel
Økonomiforbundet kommer med en ny fordel til våre bransjemedlemmer. Dette er et nyhetsbrev som dere kan sende ut til deres kunder. Målet er å holde kundene godt informert om det som skjer i din bransje.
Brevet kommer etter behov og ca. fire ganger i året og skal være et informasjonsbrev med nyheter som er tiltenkt deres kunder. Hver sak har en link som går til en større nyhetssak på denne websiden.

Din logo
Tanken er at  regnskapsfører med bransjemedlemskap kan legge inn sin logo/bedriftsnavn og sende det ut til sine kunder i pdf-format. Økonomiforbundet kan også lage brevet helt ferdig for hver enkelt bransjemedlem.

guttmedropert