Økonomiforbundet delaktig i NM i Ungdomsbedrift

Publisert: 26.04.2016

Bransjefaglig rådgiver i Økonomiforbundet er med på å kåre det beste regnskapet under NM i Ungdomsbedrift.

På NM møtes de beste ungdomsbedriftene fra hele landet for å konkurrere. Norges Beste Ungdomsbedrift 2016 skal representere Norge på EM for Ungdomsbedrifter i Sveits 25-28. juli.

Bransjefaglig rådgiver i Økonomiforbundet, Ove Sagen, sier at det er viktig for Økonomiforbundet å være tilstede på NM i Ungdomsbedrift fordi konkurransen om beste regnskap bidrar til å skape riktige holdninger blant framtidens gründere allerede fra starten, og det gir Økonomiforbundet en unik mulighet for rekruttering til yrket vi alle er stolt av.

Juryen i spleiselagets regnskapspris 2016
Eivor Einarsen fra Skatt vest
Anne Lise Hesland Noren fra Skatt øst
Kristin Stamoen fra Regnskap Norge
Ove Sagen fra Økonomiforbundet
Hilde Roheim Ebbesberg fra Revisorforeningen.

NM spleiselaget

I fjor vant Coffee Bag UB spleiselagets pris. Her sammen med skattedirektør Hans Christian Holte.

Foto: www.ue.no

NM i Ungdomsbedrift arrangeres torsdag 28.04. kl. 09:00 til fredag 29.04. kl. 17:00 på Norges varemesse Lillestrøm.