Hedersprisen til vår daglige leder

Publisert: 22.11.2016

Rune Martinsen er tildelt Negotias høyeste utmerkelse, Hedersprisen.

Martinsen er daglig leder i Negotia-tilsluttete Økonomiforbundet, som har kontor og administrasjon på Hamar. Han var mangeårig medlem, lokal og sentral tillitsvalgt i det tidligere Kommunikasjonsforbundet som fusjonerte med Negotia i 2005. Og i tillegg ansatt som rådgiver i Negotias administrasjon fra 2005 til 2014, skriver negotia.no

Prismottakeren er fortsatt medlem i forbundet, er organisasjonsmessig aktiv i avdeling Mjøsa og delegat på landsmøtet gjennom region Øst.

Forbundsleder Arnfinn Korsmo sto for prisoverrekkelsen under landsmøtemiddagen lørdag kveld.

- Hedersprismottakeren er en mann som aldri sier nei når noen trenger hjelp, og som har vært med forbundet siden lenge før årtusenskiftet. Mange medlemmer har opplevd Rune Martinsen som en trygg og solid støtte i forskjellige situasjoner opp gjennom årene. Han er dessuten kjent som en humørspreder som ikke tar seg selv så høytidelig, sa Korsmo under overrekkelsen.

Martinsen mottok prisen til stor applaus, og erkjente at han var både svært overrasket og svært stolt.

- Dæn så je itte komma, sa Martinsen på sin breie Hamar-dialekt. – Så totalt uventa og utrulig hyggelig. Tusen takk alle samma, detta blir en bra kveld, sa en glad og rørt Hederspris-mottaker.

Vi gratulerer!

 

runemartinsen

Foto: Terje Bergersen

 


Del på facebook