Kurs for kontortillitsvalgte

Publisert: 16.05.2017

15. og 16. juni 2017 arrangerer Økonomiforbundet kurs for kontortillitsvalgte. Kurset er fullbooket, og vi gleder oss!

Kurset starter med lunsj kl 13.00 torsdag og avsluttes med lunsj fredag kl 13.00

Sted: Best Western Oslo Airport Hotell på Gardermoen. Påmelding til post@okonomiforbundet.no

Kurset arrangeres sammen med samlingen for fylkesledere i Økonomiforbundet, og har både felles og separate sesjoner.

Tema på samlingen for de kontortillitsvalgte blir blant annet:

• Kompetanse
  • Korte velferdspermisjoner - hva gjelder etter din avtale?
  • Aktuelle problemstillinger fra et regnskapskontor - erfaringsutveksling
  • Tariffsituasjonen i Norge våren 2017- et overordnet perspektiv
  • Erfaringsutveksling - hvordan forhandles det lokalt?
  • Lønnssystemer og lokal lønnsfastsettelse
  • m.m.

På denne samlingen vil du garantert treffe mange erfarne og flinke tillitsvalgte som har verdifull erfaring knyttet til det å være kontortillitsvalgt på et regnskapskontor.

Kurset passer også for deg som er fagforeningsmedlem, men ikke har et verv per i dag. Kanskje nettopp du skal bli kontortillitsvalgt på ditt kontor?

Alle utgifter dekkes

Som kontortillitsvalgt har du rettigheter etter tariffavtalen (Hovedavtalen). En av disse er rett til tjenestefri for å gå på kurs, møter og annet i regi av forbundet ditt. Mange arbeidsgivere gir også fri med lønn. Hvis ikke man får fri med lønn, dekker Økonomiforbundet tapt arbeidsfortjeneste for kursdagene.

Reise og opphold på kurset dekkes også av Økonomiforbundet.

Velkommen!