God interesse for politisk debatt i YS-regi

Publisert: 25.08.2017

Negotia.no melder at medlemmer møtte opp i stort antall da YS, Negotia, Parat og Yrkestrafikkforbundet inviterte de politiske partiene til debatt om arbeidslivssaker.

Tekst og foto: Terje Bergersen

Over 100 personer overvar debatten som ble holdt i Røde Kors sine lokaler onsdag kveld. Mange fulgte dessuten med på live-streamingen. Det er første gang den partipolitisk uavhengige fagbevegelsen har gått i bresjen for et omfattende politisk valgkamparrangement med toppolitikere fra alle partiene.

I panelet satt ni partirepresentanter og i tillegg var YS-leder Jorunn Berland og arbeidslivsdirektør Svein Oppegård fra NHO til stede. Politikk- og kompetanseansvarlig Dag Arne Kristiansen i Finansforbundet, holdt orden på ordskiftet.

Les mer her