Kurs - Selskapsrett/rådgivning innen lønnsområdet

Publisert: 11.09.2017

Økonomiforbundet har engasjert en av bransjens beste foredragsholdere, Harald Strandenæs. Endringer og sentrale temaer innen selskapsrett, er av temaene som blir tatt opp i dette kurset. I tillegg vil du få økt kompetanse når det gjelder rådgivning innen lønn.

I løpet av kursdagen får du innblikk i de siste endringer i aksjeloven.  Foreleser bruker praktiske eksempler for å vise hvordan dette skal håndteres. Hvordan skal et styre håndtere ulike situasjoner? Dette blir også tatt opp.

I tillegg lærer du om lønn, i forholdet arbeidsgiver-arbeidstaker og avtalefrihet i denne sammenheng. Bruk av vikarer, innleid arbeidskraft og regler for skattefrie frynsegoder, er også temaer som blir tatt opp.

Foreleser er advokat Harald Strandenæs som i mange år har jobbet tett med revisjons- og regnskapsbransjen, og derfor innehar spesialkompetanse i god revisjons- og regnskapsføringsskikk. Han bistår blant annet i profesjonssaker og tilsynsreaksjoner og har vært sentral i utformingen av standard avtaleverk i bransjen. Han er en meget foretrukket forelser for regnskapsbransjen, organisasjoner og virksomheter.

Kurset holdes følgende steder: Gjøvik: 13. oktober, Drammen: 17. oktober, Stjørdal: 8. november og Gardermoen: 14. november.

Les mer her og meld deg på!


Del på facebook