Regnskapsfører søkes til Åmli Regnskap AS

Publisert: 20.02.2018

Vi har ledig en stilling (80 - 100 %) som regnskapsfører, på Egenes, mellom Tvedestrand og Arendal.

Åmli Regnskap AS er et moderne regnskapskontor med fem ansatte fordelt på ca fire årsverk. Vi holder til i lyse, trivelige lokaler i Åmli Veksthus på Egenes. Åmli ligger sentralt til, ca 45 km fra Tvedestrand og ca 60 km fra Arendal. Vi har ca 200 kunder med hovedvekt på forretning og primærnæring. Vi benytter Duett økonomisystem, HL lønn, Total årsoppgjør og Sticos regnskapsmetodikk på skybasert løsning fra Duett AS. Vi er tilknyttet samarbeidsavtale med Norges Bondelag.

Stillingen som regnskapsfører innebærer oppdragsansvar, oppfølging, rådgivning, løpende bokføring, lønn og årsoppgjør for egen kundeportefølje. Mulighet for hjemmekontor etter avtale.

Vi tilbyr gode betingelser i et trivelig miljø med stor mulighet for utvikling og eventuelt fremtidig eierskap. Vi har AFP-avtale via Spekter.

Relevant erfaring og utdanning kan for den rette kompensere for manglende autorisasjon. Personen vi søker bør ha god IT-kunnskap, og ha lett for å tilnærme seg digitale løsninger. Mulighet for eier og lederskap. Tiltredelse etter avtale. For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med Siv Annie Dale, telefon 37 18  54 00.

Søknad med CV sendes: Åmli Regnskap AS, Egenes 9, 4865 Åmli, e-postadresse: sivdale@rekneskap.no

Søknadsfrist: Snarest, og senest 15. mars 2018.

Vi imøteser din søknad!


Del på facebook