Torgrim Dynna fikk aktivitetsprisen

Publisert: 14.10.2015

Torgrim Dynna fikk aktivitetsprisen

Torgrim Dynna ble tildelt aktivitetsprisen sammen med Rune Djuve på landsmøtet i fjor høst, men først i dag fikk han beviset av daglig leder i Økonomiforbundet, Rune Martinsen.

Begrunnelsen for tildelingen av aktivitetsprisen: Torgrim har vært et trofast medlem siden 2001, og han har stilt opp med sine fagkunnskaper for Økonomiforbundet i mange år uten å ha hatt noe formelt verv. Torgrim deltok allerede som Økonomiforbundets representant i arbeidsgrupen som laget og testet Altinn 1. Han har senere deltatt på årlige samarbeidsmøter og workshops og jobbet med programmerere inn i Altinn 2-prosjektet. Økonomiforbundet vil med denne aktivitetsprisen belønne og takke deg for innsatsen og det du har betydd for organisasjonen gjennom mange år.