Sommerhilsen fra styreleder

Publisert: 06.07.2018

Hei til dere alle sammen i vårt langstrakte land. Det er tid for en liten sommerhilsen og litt refleksjon over våren og årsoppgjøret som er gjennomført. Jeg vil og dele noen tanker om den kommende høsten.

Årsoppgjøret gikk sin vante gang, fristene føyk av gårde som vanlig og jeg håper alle kom utav det med beina på bakken i år også. I vår "boble" av en arbeidshverdag er det stadig nye ting som må hensynstas, det være seg den etter hvert kjente GDPR, det kommer forskrifter og det er nye NOU er som skal innlemmes i vår travle hverdag. Vi tar imot og omstiller og innstiller oss i rask rekkefølge. Klapp deg selv på skulderen og si at du har gjort en kjempeflott jobb i nok et årsoppgjør, samtidig som vi nok har i bakhode hva som skal gjøres annerledes neste år.

Høsten kommer fort og det er på tide å tenke på kurs og faglig oppdatering. Jeg vil minne om Økonomiforbundets kurs og sjekk kurskalenderen allerede nå. Se vår kursoversikt her. Kanskje vi sees på et kurs eller to?

Husk så å bruke sommeren godt hva du enn bruker den til. Jeg håper at dere får noen fine opplevelser i sommer enten det er en aktivitet dere gjentar, eller gjør for første gang i livet. Det er jo mye man kan drive på med enten det gjelder aktiviteter, kulturelt og om man ferierer i inn- eller utland, i øst, vest sør eller nord.

Ta godt vare på dere selv og de rundt dere, nyt ferien og møt høsten med ny ladede batterier.

Sommerhilsen fra Kari :)


Del på facebook