Et smart og økonomisk medlemskap

Publisert: 23.04.2019

Da Mats Arne Risnes begynte å jobbe som regnskapsfører ble det medlemskap i Økonomiforbundet fra første dag.

- Den største grunnen til at jeg organiserte meg er at jeg ønsker å være i en fagforening. Jeg mener dette er en god ivaretakelse av arbeidstakernes rettigheter og en god forsikring for meg selv.

Mats Arne Risnes som jobber på Merkur regnskap på Hvittingfoss går omtrent i null på medlemskapet sitt på grunn av medlemsfordelene. Han benytter seg blant annet av forsikringene i Gjensidige. På bilforsikringen sin sparer han mellom 4000 og 5000 kroner i året. Risnes sparer også en tusenlapp i året på uføreforsikringen han har, og tilsvarende beløp på reiseforsikringen og innboforsikringen.

-Bare i Gjensidige sparer jeg seks tusen kroner i året på forsikringer fordi jeg er medlem i Økonomiforbundet. Og det er hele min kontingent. Utover dette bruker jeg også andre fordeler, for eksempel strømavtalen med Gudbrandsdal Energi på spotpris. Den er den billigste jeg har funnet. I tillegg passer jeg på å bruke rabattene på hotellene hvis jeg trenger overnatting.

-Prinsippet med å være organisert er fint, så jeg ville vært organisert uansett, men det er fint å få med seg alle de gunstige medlemsfordelene, avslutter Mats Arne Risnes.

S 22 Mats Arne Risnes