Regnskapsførerne, virksomhetenes helseforetak!

Publisert: 06.04.2020

Vi er inne i en spesiell og vanskelig tid. Det er i disse tider det viser seg enda tydeligere hvor viktig regnskapsføreren er for sine kunder. De rådene og den økonomiske veiledningen som gis er uvurdelig for mange i en vanskelig situasjon.

Mange av de tiltakspakker som Regjering og Storting har vedtatt medfører effektuering av dette i praksis,
og derigjennom arbeid langt utover det ordinære på denne årstiden for regnskapsførerne.

Selv om noen av våre medlemmer i Økonomiforbundet også opplever en nedgang i arbeidsmengden er den bistand og
hjelpen de gir til sine kunder overveldende. Alle har en tro på at dette skal vi klare. Vi håndterer det sammen, kundene og regnskapsførerne.

Vi i administrasjonen på Hamar bøyer oss i støvet for den innsatsen og viljen til å bistå sine kunder. Det er utvilsomt at uten regnskapsførerne, «Virksomhetenes helseforetak», hadde mange hatt det enda værre i disse dager. Det i seg selv burde kvalifisere til at berørte virksomheter gikk ut og klappet også for de som på sin måte bistår gjennom denne tiden.

Det lurer en dato rett etter påske som fortsatt krever at det sendes inn de pålagte oppgaver som regnskapsføreren må forholde seg til. Det ønskes likevel en riktig god påske til alle dere, selv om mange kanskje vil måtte jobbe seg gjennom denne påsken.

Vi er mektig imponert av dere!

Rune Martinsen

Økonomiforbundet