Avdelingsledersamling 2020

Publisert: 17.06.2020

Tradisjon tro var avdelingslederne, forbundsstyret og administrasjonen samlet i juni.

Programmet

Lederne fra seks avdelinger deltok. I tillegg var valgkomite og kontrollkomite med på samlingen.

Programmet var som følger:

• Frem mot landsmøtet 2020
  • Status drift Økonomiforbundet 2018 og 2019
  • Status drift 1. kvartal 2020
  • Kurshøsten 2020
  • Avdelingens time
  • Aktuelle saker fra organisasjonen og organisasjonspolitisk info.

Avdelingens time

Forbundsstyret i Økonomiforbundet har ansvar for å informere avdelingene om siste nytt fra forbundet. I tillegg skal styremedlemmene i Økonomiforbundet være kontaktperson dersom avdelingene har behov for dem. På avdelingens time fikk forbundsstyret og avdelingslederne tid til å snakke sammen. Blant det som ble tatt opp var regnskapsførerens hverdag og krav, synlighet for forbundet og engasjement i avdelingene.

Valgkomite

I tillegg til tre plasser i forbundsstyret er det flere posisjoner i ulike sentrale komiteer som er på valg på landsmøtet i høst. Valgkomiteen var til stede for å snakke med alle som deltok. Leder av valgkomiteen er Oddvar Eriksen. Hvis du ønsker å engasjere deg eller kjenner noen gode kandidater kan Oddvar nås på oddvar.eriksen@vekstra.no.

Delegater til landsmøte

Delegater til Økonomiforbundets landsmøte velges av avdelingene og antall delegater regner ut fra antall medlemmer i avdelingen.  Hvis du vil delta kan du ta kontakt med din avdeling.

Her er oversikten over antall delegater;

Buskerud 3 delegater

Innlandet 7 delegater